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이것은 개발 이야기 시리즈 네 번째 분할이며 열 건조 수분 분석기의 A & D'의 개발을 요약한 것입니다.

A&D has been developing scales and balances since our inception 34 years ago and has been manufacturing weighing equipment for over 30 years. A & D는 34 년 전에 설립한 이후 저울와 균형을 개발되었으며, 30 년 이상 무게 장비를 제조하고 있습니다. In the beginning, our low name recognition made it difficult to sell products based on the A&D brand and we often entered into OEM supply arrangements with partner companies as a result. 처음에는, 우리의 낮은 인지도는 어려운 A & D 브랜드를 기반으로 제품을 판매하기 위해 만든 우리는 종종 그 결과 협력 업체와 OEM 공급 계약 체결.

This was also the case for heat drying moisture analyzers where mass measurement technology is used, and we supplied only the mass sensors for a long period. 이것은 또한 대량 측정 기술이 사용되는 수분 분석기를 건조 가열의 경우었고, 우리는 오랜 기간에 대해서만 대량 센서를 공급했다. Technically speaking, heat drying moisture analyzers are composed of a heater and a highly sensitive embedded balance as its mass sensor. 수분 분석기를 건조 엄밀히 말하자면, 열은 그 질량 센서로 히터와 매우 민감한 임베디드 밸런스로 구성되어 있습니다. This combination of a highly heat-susceptible balance and a heater that reaches a temperature of 800 °C presents many design issues. 높은 열 민감한 균형을 800 ° C가 많은 설계 문제를 선물의 온도에 도달 히터 이러한 조합.

Addressing these issues to suppress the temperature conditions that are so harsh for the balance requires a complete design solution. 균형 너무 가혹한있는 온도 조건을 억제하기 위해 이러한 문제를 해결하는 것은 완전한 디자인 솔루션을 필요로합니다. Consequently, we were concerned for many years that supplying the mass sensor elements alone limited the completeness of a product. 따라서, 우리는 혼자 대량 센서 요소를 제공하는 것은 제품의 완성도 제한되는 여러 해 동안 우려했다. As a result, about 8 years ago, we decided to take up the challenge of creating a product using 100% A&D technology that produced the ultimate level of performance in the environments where moisture analyzers are used. 결과적으로, 약 8 년 전, 우리는 수분 분석기가 사용하는 환경에서 성능을 최고 수준을 제작 A & D 기술 100 % 사용하여 제품을 만드는 도전을하기로 결정.

When we were planning development, there was a manufacturer with overwhelming share and name recognition in the heat drying moisture analyzer market in Japan. 우리가 개발을 계획하고 있었을 때, 일본에서 열 건조 수분 분석기 시장에서 압도적인 점유율과 인지도와 제조 업체가 발생했습니다. This caused some within A&D to say that market reception and sales would likely be poor if we released a product under the A&D brand, no matter how distinctive it was. 이것은 A & D 내에서 일부는 우리가 얼마나 독특한 상관없이 A & D 브랜드로 제품을 출시한다면 시장 리셉션 및 판매 가능성이 가난한 될 말을 발생했습니다.

Nevertheless, we held the opinion that the market always recognizes sophisticated, high performance products available at a low price and moved forward on the difficult road of product development. 그럼에도 불구하고, 우리는 시장이 항상 저렴한 가격에 이용할 수 정교한 고성능 제품을 인식하는 의견을 개최하고, 제품 개발의 어려운 길을 앞으로 옮겼습니다. This included establishing our own heating technology, since our department did not possess any. 우리 부서를 갖고 있지 않았으므로 이것은 우리 자신의 가열 기술을 확립 포함되어 있습니다.

The first obstacle was the cost of the halogen heater. 첫 번째 장애물은 할로겐 히터의 비용​​되었습니다. While there were other heating methods available, including infrared lamps and sheath heaters, we decided it was best to use a halogen heater since we felt that the demand for short measurement times would grow stronger in the future. 적외선 램프와 쉬스 히터 포함하여 사용할 수있는 다른 가열 방법, 거기있는 동안, 우리는 짧은 측정 시간에 대한 수요가 앞으로 더 강해질 것이라고 생각 때문에 그것이 할로겐 히터를 사용하는 최선의 방법이라고 결정했습니다.

There were several leading products in the market that used horseshoe-shaped halogen heaters around the outside of the pan to ensure even temperatures over the surface of pan, but we found these horseshoe-shaped heaters to be extremely expensive. 이 냄비의 표면 위에도 온도를 보장하기 위해 냄비의 바깥 주위에 말굽 모양의 할로겐 히터를 사용하여 시장에서 여러 선도적인 제품은 있었지만, 우리는이 말굽 모양의 난로가 매우 비싼 발견했습니다. Alternatively, when low cost, straight halogen heaters were used, several heaters had to be lined up to heat the pan surface evenly. 또한, 저렴한 비용, 바로 할로겐 히터를 사용할 때, 여러 히터는 균일하게 팬 표면을 가열하기 위해 정렬해야했습니다. On top of this, no which method we used, we found it hard to heat the pan surface evenly and we were unable to eliminate uneven heating. 이 위에, 우리가 사용하는 방법도, 우리는 그것이 어려운 균일 냄비 표면을 가열하는 것으로도 우리는 고르지 가열을 제거하지 못했습니다. We were also concerned that these complex constructions would drive production costs too high. 우리는 또한 이러한 복잡한 구조물이 너무 높은 생산 비용을 유발 것이라고 우려했다.

Another problem with these existing designs was that the halogen heater and the heated sample share the same space. 이러한 기존의 디자인과 함께 또 다른 문제는 할로겐 히터 및 가열 시료가 동일한 공간을 공유했다. If volatile portions soil the halogen heater, the halogen cycle might break and cause the heater to burn out or the level of heat generated might drop. 휘발성 일부 토양 할로겐 히터 경우, 할로겐 사이클은 휴식과 히터가 화상의 원인이나 발생 열 수준은 드롭 수도 있습니다. Obviously, we were concerned about the problems this would create for users. 분명히, 우리는이 사용자를 위해 만들 것입니다 문제에 대해 우려했다.

Right from the start of development, we thought that somehow a single straight halogen heater could heat the pan evenly. 바로 개발의 시작부터, 우리는 어떻게든 하나의 직선 할로겐 히터가 균일하게 냄비를 열 수 있다고 생각. Looking back now, this was a quite bold proposition. 지금 뒤돌아보니, 이것은 꽤 대담한 제안했다. At first, we considered using a reflector to reflect the light and devised various ideas for the material, surface reflection, angle, size, and shape of the reflector. 처음에는, 우리는 빛을 반사하는 반사경을 사용하여 고려와 재료, 표면 반사, 각도, 크기 및 반사판의 형상에 대한 다양한 아이디어를 고안했습니다. Still, we were not able to prevent the single straight burn line that was left on the sample on the pan. 아직도, 우리는 냄비에있는 샘플에 남아 있던 하나의 직선 라인 화상을 방지하기 위해 수 없습니다.

After reviewing the reasons why the pan surface was not heated evenly, we thought that the problem might be that the light (heat) of the heater was hitting the sample directly. 냄비 표면이 균일하게 가열 아니었 이유를 검토한 후, 우리는 문제가 히터의 빛을 (열)가 직접 샘플을 치는 것을있을 거라고 생각. Instead of using a reflector, we decided to place glass in between the heater and sample. 대신 반사경을 사용, 우리는 히터와 샘플 사이에 유리를 장소로 결정했습니다. The glass receives the light, increases in temperature, and gives off secondary radiation. 유리는 빛을 받으면 온도가 증가하고, 해제 보조 방사선을 제공합니다. Accordingly, we later named this method Secondary Radiation Assist (SRA). 따라서, 우리는 나중에이 방법을 보조 방사선 협조 (SRA)를 지명했다​​.

Since the heat-resistant glass is under the halogen heater, it receives the light before the sample. 내열 유리는 할로겐 히터 아래에 있기 때문에 그것은 샘플 전에 빛을받습니다. The glass is thermally conductive so its surface heats up evenly and its secondary radiation spreads uniformly over the entire pan. 그 표면이 균일하게 가열과 보조 방사선이 전체 이동을 통해 균일하게 확산되도록 유리는 열 전도성입니다. While making several prototypes, we performed tests with corn grits on the pan. 몇 가지 프로토 타입을 만드는 동안, 우리는 냄비에 옥수수 거칠게 탄 옥수수와 함께 테스트를 수행했습니다. When the corn grits were baked evenly and the color of the entire surface changed, we realized that we were on our way to developing a new type of moisture analyzer. 옥수수 거칠게 탄 옥수수가 균일하게 구운 그리고 전체 표면의 색상이 변경되었을 때, 우리는 수분 분석기의 새로운 유형을 개발하기 위해가는 것을 깨달았다.

Heat drying moisture analyzers produce volatile components during heating and are therefore the measurement equipment that is most susceptible to soiling. 수분 분석기를 건조 열 가열 중에 휘발성 부품을 생산하고 있으므로 오염에 가장 민감한있는 측정 장비입니다. A by-product of using the SRA is that contamination sticks to the glass of the SRA instead of the surface of the heater. SRA를 사용하는 부산물은 오염 SRA의 유리 대신 히터의 표면에 스틱입니다. Since the easy-to-clean flat glass of the SRA prevents contamination, lamp exchanges are greatly reduced, resulting in reduced management costs and maintenance time. SRA의 쉬운 깨끗한 평면 유리 오염을 방지 때문에, 램프 교환을 획기적으로 줄일 수 관리 비용 및 유지 보수 시간의 결과로 감소하고 있습니다.

The unit also has seven layers of insulation to protect the heat-susceptible balance from the 200 °C temperature of the pan. 단위는 또한 냄비의 200 ° C의 온도에서 열 민감한 균형을 보호하기 위해 절연 일곱 레이어 있습니다. We were able to perform temperature correction in the optimal locations of the balance and achieve a final sensitivity of 0.001% (10 ppm). 우리는 균형을 최적의 위치에 온도 보정을 수행하고 0.001 % (10 PPM)의 최종 감도를 얻을 수 있었다. Our top-class MS70 unit has a sensitivity of 10 ppm and can be used to manage the moisture of plastic material (resin pellets) before the injection molding, which many considered impossible with heat drying methods. 우리의 최고의 MS70 단위 10 PPM의 감도를 가지고 있으며 많은 열 건조 방법으로 불가능한 것으로 간주 사출 성형 전에는 플라스틱 소재의 수분 (수지 알약)을 관리하는 데 사용할 수 있습니다. We consider the performance improvements of measurement equipment that resulted from the development of the MS70 to be a good example of pioneering and shaping new markets from new measurement possibilities. 우리는 새로운 측정 가능성에서 새로운 시장을 개척하고 형성의 좋은 예가 될 MS70 개발의 결과 측정 장비의 성능 향상을 고려하십시오.

We also developed Rs-Temp, software designed for product usability in basic operations and beyond. 또한 RS - 온도, 기본 운영 및 이상의 제품 가용성을위한 소프트웨어를 개발했습니다. It automatically finds the optimal heating temperature for unknown samples in 30 minutes and has excellent graphical functions to visualize moisture rates in real time. 그것은 자동으로 30 분 안에 알 수없는 샘플에 대한 최적의 가열 온도를 발견하고 실시간으로 수분 속도를 시각화하는 뛰어난 그래픽 기능을하고 있습니다. This software is included as standard on a CD-R. 이 소프트웨어는 CD - R에 기본으로 포함되어 있습니다. Also included as standard is sodium tartrate dihydrate, which is provided as a reference standard for moisture rates due to the crystallization water in its molecular structure. 표준의 분자 구조의 결정 물에 의한 수분 요금에 대한 참조 표준으로 제공됩니다 나트륨 tartrate 이수화물, 그대로도 포함되어 있습니다. We believe that the standard inclusion of sodium tartrate dihydrate acts as our guarantee as a manufacturer and shows our accountability for product performance. 우리는 나트륨 tartrate 이수화물의 기준 포함가 제조 업체로서 우리의 보증 역할 및 제품 성능에 대한 우리의 책임을 보여줍니다 있다고 생각합니다.

As we have proposed and realized the above solutions at a reduced cost, the market has steadily acknowledged our success and made A&D into a recognized brand. 우리가 제안하고 감소 비용으로 위의 솔루션을 실현 있듯이, 시장은 지속적으로 우리의 성공을 인정하고 인식 브랜드로 A & D을 만들었습니다. As evidence of this, we hold an overwhelming market share in Japan for moisture analyzers with a resolution of 0.01%. 이 증거로, 우리는 0.01 %의 해상도와 수분 분석기 일본에 압도적인 시장 점유율을 보유.

In summary, the development of the MX series of moisture analyzers has shown us that to succeed in existing markets it is crucial to challenge the status quo, pursue the necessary performance standards and underlying needs of products, and propose concrete solutions. 요약, 수분 분석기의 MX 시리즈의 개발은, 현 상태에 도전 필요한 성능 기준과 제품의 기본 요구를 추구하고, 구체적인 솔루션을 제안하는 데있어 매우 중요합니다 기존의 시장에서 성공하는 것을 우리가 나타났습니다.

 

출처 - 일본 AND http://translate.google.co.kr/translate?hl=ko&sl=en&tl=ko&u=http%3A%2F%2Fwww.aandd.jp%2F

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